• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 39,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

Verzenden

Vanaf 39,- wordt de bestelling kosteloos verzonden. Onder dit bedrag wordt er 3,95 verzendkosten gerekend. Dit geldt voor Nederlandse en Belgische klanten.

Onlineluiers.com doet er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden. Alle bestellingen die voor 17:00 zijn gedaan worden dezelfde dag ook verzonden. Wij hebben een contract waarbij PostNL dient te zorgen voor een 24-uurs levering. Dit betekent dat alle bestellingen de volgende dag moeten worden bezorgd. Ondanks de goede ervaringen met PostNL, kan het voorkomen dat een bestelling de volgende dag niet wordt bezorgd. Wij adviseren om dan contact met ons op te nemen zodat wij kunnen uitzoeken wat de status is van deze bestelling. De ervaring leert dat dit soort situaties tijdens de feestdagen vaker voorkomen in verband met de aantallen pakketten die PostNL dient te verwerken.

Onze pakketten worden discreet verzonden. Aan de buitenkant van het pakket is niet te zien wat de inhoud is van het pakketje. Alle dozen worden dichtgemaakt met plakband met het logo van onlineluiers.com. 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument