• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 39,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Over ons

Over ons

Onlineluiers.com is één van de grootste webwinkels in luiers en baby artikelen. Sinds de oprichting heeft onlineluiers.com laten zien dat klanttevredenheid en innovatie belangrijke speerpunten zijn binnen het bedrijf. Onlineluiers.com specialiseert zich in luiers van het merk Pampers en alle toebehoren die nodig zijn zoals baby flesjes, fopspenen en het meest uitgebreid assortiment van Zwitsal verzorgingsproducten. De meest bekende A merken worden op de website aangeboden zoals Zwitsal, Philips Avent, Huggies en Pampers. 

Daarnaast biedt onlineluiers.com als enige het Pampers abonnement aan. Op de website is hier meer informatie over terug te vinden en wordt hier door middel van een animatie filmpje uitleg over gegeven. Inmiddels maken er honderden klanten tevreden gebruik van het Pampers maand abonnement.  

Onlineluiers.com is constant bezig om te innoveren en verleent haar klanten hierbij de beste service. Goede reviews en een webshop keurmerk laten ook zien hoe belangrijk onlineluiers.com klanttevredenheid vindt.

Contactgegevens

T: 0174-235453

E: info@onlineluiers.com

KVK: 68703171 geregistreerd onder Postdrogist

BTW-nummer: NL857555807B01

Adres: Westlandseweg 6. 2291PG WATERINGEN