• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 39,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Cadeaubon

Ouders van een pasgeboren kind kunnen baby producten goed gebruiken. Voordat de baby wordt geboren worden er vaak veel kosten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een baby kamer, de aanschaf van een kinderwagen en diverse verzorgingsproducten. En dit is nog maar het begin!

Dit zijn een deel van de hoge kosten die vaak in een korte periode gemaakt moeten worden. Oma en opa kopen dan ook vaak pakken Pampers voor hun eigen kinderen om zo de kersverse ouders financieel te ondersteunen.

 

Wil jij een vader of moeder van een baby verrassen met een unieke cadeau?

Koop dan nú een Pampers Jaarabonnement cadeaubon. Deze luxe bon is goed voor 12 Pampers maandboxen. Iedere maand wordt de Pampers maand box naar de ouders verzonden en dat 12 maanden lang! 

 

De luxe cadeaubon wordt naar degene verzonden die de bestelling heeft gedaan. Het is belangrijk dat je je eigen adresgegevens invoert tijdens het bestelproces. Zo kun je de luxe cadeaubon zelf geven aan de kersverse ouder(s). Het is natuurlijk ook mogelijk om de cadeaubon direct naar de ouders te verzenden. Vul dan de adresgegevens in van degene die de cadeaubon moet ontvangen. 

Bestel hier de cadeaubon!

Bekijk de video en ervaar het gemak van ons Pampers Jaarabonnement!