Laden...

Borstkolf Handmatig Handkolf

EAN
6925546011195
Aanbiedingsprijs € 18,99 Normale prijs € 49,95
-62%
Direct uit voorraad leverbaar Direct uit voorraad leverbaar
Nog 15 beschikbaar
  • Vaste lage prijzen
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • 90 dagen bedenktijd
  • Ruim 10.000 unieke producten

Borstkolf Handmatig

Borstvoeding geven is voor u als moeder een unieke ervaring. Helaas bent u niet altijd in staat om uw kind de borst te geven. Voor het afkolven is het belangrijk dat u ontspannen bent, dus is het van belang dat u het juiste product heeft. Deze niet-elektrische borstkolf is geschikt voor alle moeders die op pad zijn. Voor deze handkolf zijn namelijk geen batterijen of elektriciteit nodig en het werkt vrijwel geluidloos. Met deze handborstkolf kunt u dus ontspannen en comfortabel uw melk afkolven. Daarnaast neemt deze lichte borstkolf weinig ruimte in een handtas in en is het gemakkelijk in gebruik.

 

De handkolf uitgelegd

Onze gebruiksvriendelijke borstkolf sluit aan op vrijwel elke borst. Door te knijpen aan de hendel geeft de juiste zuigkracht om melkafgifte gemakkelijk te maken. Door voorzichtig te knijpen aan hendel, bootst de kolf het natuurlijke zuigritme van uw baby na.
Na het kolven kan de siliconen drinkspeen op de fles worden gedraaid, waardoor de kolf direct als drinkfles kan functioneren. Het flesje kan in de vriezer of in de koelkast worden bewaard, zodat uw kind op een ander moment gevoed kan worden.

Het model is stevig, compact en licht van gewicht, waardoor u ontspannen, rustig en gemakkelijk kunt kolven op iedere gewenste plek.

Onze borstpomp is ideaal als u niet zeer frequent wilt afkolven of een kleine voorraad wil aanleggen. Sommigen moeders geven de voorkeur aan een handmatig kolf, aangezien deze als prettiger wordt ervaren dan een elektrische kolf.

 

De voordelen:

✔ Compact & licht
✔ Gebruiksvriendelijk
✔ Gemakkelijk kolven
✔ Borstkolf en drinkfles combinatie
✔ Gemakkelijk meenemen

Meer informatie
Merk merkloos
Type Borstvoeding
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Borstkolf Handmatig Handkolf