Betaalmethoden

Postdrogist.nl biedt diverse betaalmethoden aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder treft u een overzicht van de mogelijkheden om te betalen. Alle betaaldiensten worden ondersteund door Lightspeed Payments met uitzonderìng van Afterpay. Alle betaalmogelijkheden zijn kosteloos, dit geldt ook voor Afterpay. 

 

Afterpay

AfterPay voert voor Postdrogist.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Postdrogist.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

iDEAL

iDEAL is de meest bekende betaalmethode. Via uw vertrouwde bank kunt u online op een veilige manier betalen. Deze betaalmethode wordt ondersteund door Lightspeed Payments. 

 

Creditcard

Het is mogelijk om met een creditcard te betalen op deze webshop. Het gaat hierbij om creditcards van Visa of Mastercard. Deze betaalmethode wordt ondersteund door Lightspeed Payments.